Steaua II, o necunoscută pentru suceveni (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, antrenorul Ioan Radu s-a referit şi la meciul de sâmbătă cu Steaua II, din prima etapă a turului. „Recunosc că nu ştim prea multe despre adversarii noştri din runda inaugurală. Însă, cu siguranţă vom întâlni o echipă bună a Stelei, formată din fotbalişti tineri, de valoare, care sunt pregătiţi pentru a face pasul spre echipa mare. Formaţia pregătită de Leo Strizu este alcătuită dintr-un nucleu de bază, omogen, care va fi completat cu jucători consacraţi de la echipa mare, cum este cazul lui Pleşan”, a declarat tehnicianul sucevean.

Pleşan va beneficia de un tratament special

Datorită faptului că antrenorul Cristiano Bergodi are la dispoziţie un lot numeros, Ioan Radu se aşteaptă ca tehnicianul italian să trimită la echipa a doua fotbaliştii care nu-şi vor găsi loc în primul unsprezece pentru confruntarea cu Unirea Urziceni. „Probabil că în afară de Pleşan vor mai apărea în prima garnitură a Stelei II încă 3-4 fotbalişti de la echipa mare. Pe aceşti jucători va trebui să-i tratăm special, pentru că valoarea lor impune să le acordăm o atenţie sporită”, a precizat principalul Cetăţii.

Tinerii Cetăţii nu vor la Arbore

Totodată, Ioan Radu a lăsat de înţeles că nu este mulţumit de tinerii Vlad Stănescu, Cătălin Golofca, Răzvan Breniuc, Ciprian Sumanariu şi Florin Corneanu, care au terminat junioratul în această vară şi a intenţionat să-i împrumute să joace în Liga a IV-a la Viitorul Arbore. Numai că tehnicianul Cetăţii s-a lovit de refuzul celor cinci, care nu sunt de acord să meargă să joace la Arbore în condiţiile în care Viitorul nu a mai devenit „satelitul” grupării sucevene, astfel că nu mai există posibilitatea de a fi chemaţi la echipa mare în timpul sezonului.


Intră acum și în grupul de