A dispărut inscripţia “Primăria şi Consiliul local sprijină sportul sucevean”


Intră acum și în grupul de

Ultimele modernizări făcute la stadion de sponsorii aduşi de preşedintele Ciprian Anton au schimbat în bine faţa Areniului. Ieri, muncitorii de la stadion lucrau de zor la vopsirea în culorile alb-albastru a inscripţiei de la tribuna a doua “Primăria şi Consiliul local sprijină sportul sucevean”. Am fi răutăcioşi să înţelegem că acest lucru nu se întâmplă din moment ce respectivul mesaj era ieri în curs de dispariţie.

Antrenorii şi rezervele vor sta ca în autobuz

Noile bănci de rezervă au fost aduse deja la stadion însă interesant este faptul că acestea au fost realizate din scaune de autobuz. Orice sucevean care a circulat măcar o dată cu un mijloc de transport în comun poate recunoaşte scaunele înalte de plastic din care au fost compuse băncile de rezervă. Singurul aspect negativ în toată această treabă este că noile bănci sunt mult prea înalte şi o parte dintre spectatorii care vor lua loc la tribuna I nu vor mai avea vizibilitate maximă asupra terenului de joc.

Cum e mai bine?

Preşedintele Ciprian Anton s-a declarat dezamăgit de reacţia iubitorilor fotbalului după ultimele modernizări de la Areni. “Când nu se face nimic nu e bine iar când se face, lumea se întreabă de unde sunt bani pentru aşa ceva”, a spus Anton.


Intră acum și în grupul de