Minciuni pe bandă rulantă în cazul transferului jucătorilor Roheţki şi Onciu la Ceahlăul (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Iubitorii fotbalului din Suceava au fost luaţi prin surprindere zilele trecute, când preşedintele Ciprian Anton a achitat fotbaliştilor de la Cetatea, prime de 1000 de lei pentru egalul obţinut în Ghencea. Într-o perioadă în care s-a tot vehiculat ideea că clubul nu o duce prea bine cu finanţele, s-a vorbit iniţial de un Regulament de Ordine Interioară în care ar fi stipulat ca pentru fiecare punct câştigat jucătorii vor primii 100 de euro. Totul a picat în pauza meciului din Ghencea când Anton a mers în vestiarul echipei şi le-a spus jucătorilor că dacă vor scoate un rezultat de egalitate prima va fi mai mare.

Ţine în secret primele şi îşi arogă merite pentru achitarea acestora

Marţi, Anton a achitat primele după cum a promis însă a spus presei că numai el ştie cum a făcut rost de acei bani, arogându-şi meritul pentru parolismul de care a dat dovadă. „Nu contează de unde am făcut rost de aceşti bani, important e că le-am demonstrat băieţilor că mă ţin de cuvânt”, declara preşedintele Cetăţii, care nu a recunoscut că fiecare fotbalist ar fi primit câte 1000 de lei. „In regulament scrie clar că pentru fiecare punct vor primi 100 de euro. Mai multe nu vreau să comentez. Dacă dumneavoastră ştiţi că s-au dat mai mulţi bani, asta e!”, a fost reacţia lui Anton.

Ceahlăul a achitat de aproape două săptămâni jumătate din suma de transfer a lui Onciu şi Roheţki la Piatra Neamţ: 25.000 iar Anton nu recunoaşte acest lucru!

Din sursele noastre am aflat însă că în vistieria Cetăţii ar fi intrat încă din urmă cu două săptămâni prima tranşă de bani de pe urma transferului jucătorilor Roheţki şi Onciu la Ceahlăul. Este vorba de 25.000 euro, adică jumătate de banii cuveniţi Cetăţii.

Anton a minţit când a promis că va anunţa public când ajung banii de la Piatra Neamţ!

La momentul plecării celor doi fotbalişti la Piatra Neamţ, preşedintele Ciprian Anton a anunţat public că în momentul în care vor intra primii bani în contul clubului va face public acest lucru. Ciprian Anton a uitat însă să mai vorbească despre acest subiect. Mai mult decât atât, Anton a spus la momentul respectiv că jucătorii Roheţki şi Onciu au semnat cu Ceahlăul însă se mai discută asupra sumei de transfer, lucru greu de crezut chiar şi pentru un necunoscător al regulamentelor.

A minţit şi când a spus că Ceahlăul ar fi cerut ca suma de transfer să fie confidenţială

Dându-şi seama de gafa pe care a comis-o în cadrul unei conferinţe de presă, Anton a revenit şi a precizat că oficialii de la Piatra Neamţ au cerut ca suma de transfer a jucătorilor Roheţki şi Onciu să fie confidenţială. Pentru o perioadă. Este o altă minciună. Şi asta pentru că nemţenii nu s-au ferit niciodată să recunoască în sânul unor persoane din anturajul clubului că i-au cumpărat pe „Roiu” şi „Oncică” pentru doar 50.000 de euro iar din aceleaşi surse am aflat că în perioada imediat următoare Cetatea va primi şi restul banilor. De ce Anton nu recunoaşte suma de transfer a celor doi jucători? De ce Anton nu recunoaşte că Ceahlăul a virat deja primii bani spre Cetatea? Sunt două întrebări care-i macină pe suporterii „galben-albaştrilor” şi care pun serios la îndoială felul în care Ciprian Anton şi-a început munca de preşedinte la Cetatea.


Intră acum și în grupul de