Cupa, o şansă de reabilitare a Cetăţii (Fotbal, Cupa României)


Intră acum și în grupul de

Ceahlăul II Piatra Neamţ – Cetatea Suceava, marţi, ora 17.30, Stadion “Bradul” – Roznov

Învinşi sâmbătă de Gloria Buzău, fotbaliştii Cetăţii au şansa de a se reabilita cât de cât în ochii suporterilor în cazul în care se vor califica în Turul V al Cupei României. Chiar dacă jocul nu le dă prea mari şanse, sucevenii pornesc favoriţi în confruntarea cu Ceahlăul II, o echipă din Liga a III-a care anul trecut a scăpatcu emoţii de retrogradarea în campionatul judeţean.

Antrenorul Ioan Radu a precizat în ultima perioadă că nu va neglija Cupa României dar nici nu este dispus să sacrifice campionatul pentru a ajunge într-o fază cât mai avansată a celei de-a doua competiţii valorice a ţării.

Partida dintre Ceahlăul II Piatra Neamţ şi Cetatea Suceava, din Turul IV al Cupei României, va avea loc marţi, de la ora 17.30 pe Stadionul “Bradul” din Roznov şi va fi oficiată de o brigadă de arbitri formată din ieşeanul Bogdan Hanceariuc la centru, iar la cele două tuşe Cătălin Brânză şi Adrian Vornicu, ambii din Botoşani. Bogdan Hanceariuc face parte din Lotul B şi în acest week-end s-a aflat la centru la întâlnirea de Liga a II-a dintre FCM Bacău şi Tricolorul Breaza, 4-0.


Intră acum și în grupul de