Radu: „Niciunul din ultimele rezultate nu schimbă fondul problemei la echipa noastră” (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Ultimele trei meciuri oficiale pentru FC Cetatea Suceava au avut „scenarii” diferite şi s-au încheiat cu rezultate diferite. Sucevenii au scos un egal la Steaua II, au pierdut ruşinos cu Gloria Buzău, pentru ca apoi să câştige în Cupa României cu 1-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, o echipă de tineri sub 19 ani.

Fiecare din aceste trei jocuri a reprezentat o altă stare de spirit pentru jucătorii suceveni, care trebuie să schimbe ceva din atitudine pentru a progresa.

„Niciunul din ultimele trei meciuri nu poate schimba fondul problemei la echipa noastră. Suntem o grupare extrem de tânără, fără veleităţi deosebite şi trebuie să compensăm prin muncă deficitul de valoare. Nu pot să fac acum caracterizări de jucători şi diferenţieri între ei, însă singurul lucru care m-a supărat cu adevărat a fost lipsa de atitudine din partida de pe „Areni” cu Gloria Buzău. Nu putem realiza nimic dacă nu mizăm pe muncă, seriozitate şi disciplină.

Mă bazez pe faptul că împreună cu conducerea clubului vom reuşi să-i responsabilizăm pe tinerii noştri jucători pentru că ei sunt singurii care pot schimba atmosfera în cadrul clubului. Aştept de la elevii mei să regăsească bucuria de a juca fotbal, pentru ei fiecare meci reprezentând în opinia mea o şansă de afirmare”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de