Radu:„În mod clar ne-ar mai trebui minim doi-trei jucători cu experienţă” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Iubitorii fotbalului sucevean au realizat deja faptul că echipa lor favorită, FC Cetatea, este alcătuită din jucători foarte tineri care au jucat în Liga a III şi a IV-a sau abia au terminat junioratul. Cum clubul sucevean este unul cu un buget subţirel, cei care vin sâmbătă de sâmbătă pe stadionul „Areni” trebuie să înţeleagă că aceştia vor fi jucătorii cu care FC Cetatea Suceava va „defila”.

„În mod clar ne-ar mai fi trebuit doi-trei jucători cu experienţă competiţională în Liga a II-a. Orice ar spune sau ar crede cineva până în data de 10 septembrie, când se încheie perioada de transferări, nu se mai poate face nimic.

În primul rând jucătorii de valoare sunt scumpi, iar în al doilea rând cei care merită atenţia nu mai sunt disponibili în acest moment. Clubul FC Cetatea va trebui să se bazeze pe ce are în acest moment, 30 de jucători, aceştia fiind fotbaliştii pe care putem conta. Au fost şi momente mai bune la acest club, acum ne aflăm într-o perioadă mai dificilă, însă trebuie trecut peste acest lucru şi mers mai departe”, a afirmat antrenorul principal al formaţiei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de