Feraru -amendat, Dicher şi Apetroaie -avertizaţi (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Una din cauzele înfângerii din partida cu Gloria Buzău a reprezentat-o şi faptul că FC Cetatea Suceava a evoluat la un moment dat în zece jucători, fundaşul Feraru fiind eliminat de pe teren după ce a lovit cu cotul un jucător advers. Există şi situaţii în care un cartonaş roşu poate fi luat în cazul unui fault făcut în interesul echipei, dar de această dată se pare că nu a fost cazul.

„Ca la orice echipă şi la noi există un regulament de ordine internă care stipulează diferite amenzi sau premieri în diferite situaţii. Analizând ceea ce s-a petrecut la partida cu Gloria Buzău am decis faptul că fundaşul Feraru a greşit, cartonaşul roşu primit fiind exclusiv din vina lui. În această situaţie el va fi cu siguranţă amendat, pentru noi cel mai important lucru fiind acela ca el să realizeze faptul că a comis o eroare care a dezavantajat formaţia noastră şi este util pe viitor să nu mai repete greşeala”, a declarat antrenorul principal al grupării FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.

Către finalul meciului dintre FC Cetatea Suceava şi Gloria Buzău doi dintre jucătorii suceveni, Dicher şi Apetroaie, frustraţi fiind de rezultatul de pe tabela de scor şi de „urările” din tribune au hotărât să intre în polemici cu specatorii prezenţi la tribune a II-

„Sigur, este de înţeles nervozitatea jucătorilor noştri la final de meci, dar niciodată nu trebuie de intrat în discuţie cu suporterii şi ei supăraţi în mod justificat. Pentru moment i-am avertizat pe cei doi jucători, Dicher şi Apetroaie, pentru gesturile care le-au făcut şi sperăm ca aceste lucruri să nu se mai repete”, a afirmat preşedintele FC Cetatea Suceava, Ciprian Anton.


Intră acum și în grupul de