Radu: „Meciul cu Dunărea Giurgiu trebuie abordat la victorie” (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

În etapa a III-a a seriei I a Ligii a II-a, FC Cetatea Suceava va evolua în deplasare pe terenul grupării Dunărea Giurgiu. Formaţia gazdă vine după o victorie de calibru pe terenul echipei FC Botoşani şi vrea să facă şi din vecina ei, FC Cetatea Suceava, o victimă. Sucevenii se vor întâlni la acest meci cu mai vechile lor cunoştinţe Marin Barbu, Iordache, Ungureanu şi Cojenel care au promis că le vor face zile fripte.

„În mod sigur nu vom merge să facem figuraţie la Giurgiu. Ştim că vom avea un adversar puternic, însă trebuie să pornim cu optimism pentru că niciun meci nu seamănă cu celălalt şi se poate şi aici să scoatem un rezultat bun.

Jucătorii noştri trebuie să-şi regăsească încrederea în forţele proprii şi în ca atare trebuie să abordăm meciul cu Dunărea Giurgiu la victorie.

Nu avem indisponibilităţi pentru acest joc, doar Bernard şi Andrieş au avut o dispensă din partea noastră pentru a-şi rezolva problemele legate de examenul de bacalaureat. Am convenit împreună cu conducerea clubului să-i lăsăm să-şi desăvâşească şi pregătirea profesională care poate fi utilă întotdeauna”, a afirmat antrenorul principal al echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de