Cetatea s-a calificat în Turul V al Cupei României (Fotbal, Cupa României)


Intră acum și în grupul de

Ceahlaul II Piatra Neamt – Cetatea Suceava 0 – 1 (0 – 1)

Cetatea Suceava a izbutit miercuri seară să se califice în Turul V al Cupei României Timişoreana în urma victoriei repurtate la Roznov în faţa formaţiei Ceahlăul II Piatra Neamţ, scor 1-0 pentru “galben-albaştri”.

Golul calificării a fost marcat încă din minutul 2, Tudor Homneac marcând din penalti. Conduşi pe tabela de marcaj, nemţenii nu au reuşit să ofere o replică serioasă sucevenilor, iar în minutul 15, Adrian Dumitru a ratat şansa desprinderii, şutul său din 10 metri trecând puţin pe lângă vinclul porţii apărate de Hărăguţă. Replica gazdelor a venit după o jumătate de oră, când Ţepeş a tras pe lângă poartă.

În actul secund Cetatea a încercat să-şi păstreze avantajul de pe tabela de marcaj dar chiar şi aşa tot elevii lui Ioan Radu au fost mai aproape de a marca, dar Ailenei, Negru şi Dicher au ratat de puţin ţinta.

Cetatea Suceava: Pascal – Halip, Cososchi, Ailenei – Tomescu, Homneac, Hapiuc, Tomaz, Azaharioaei – Dicher, Dumitru. Au mai intrat: Apetri, Stănescu, Negru

Ceahlăul II Piatra Neamţ: Hărăguţă- Ţepeş, Goria, Spiridon, Staicu – Apetrei, Marc, Codreanu, Aioanei – Pintea, Margina. Au mai intrat: Gheorghiu, Popa

Cel mai probabil, în faza următoare a competiţiei, Cetatea Suceava va înfrunta pe FC Botoşani, care a eliminat pe Rapid Suceava printr-o victorie cu 3-2, chiar pe Areni.


Intră acum și în grupul de