Ex-rapidistul Perjă a intrat în vederile Cetăţii (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Aflat în vizită la părinţi, Dănuţ Perjă nu a ratat ocazia de a fi prezent sâmbătă pe Areni la confruntarea dintre Cetatea şi Concordia Chiajna. Fostul fundaş al Rapidului a urmărit partida de la tribuna a II-a, alături de Mihai Guriţă. Fără angajament în prezent după despărţirea de Rapid, Perjă a anunţat că nu intenţionează să-şi pună deocamdată ghetele în cui, motiv pentru care preşedintele Ciprian Anton a purtat o discuţie cu acesta pentru a-i propune să joace în acest sezon la Cetatea.

„Ne-am întâlnit astăzi (n.r. ieri) dimineaţă la stadion şi am purtat o discuţie constructivă, zic eu. I-am propus să vină să mai joace cel puţin un an la Cetatea, unde îşi va putea începe şi cariera de antrenor, ca asistent al lui Ioan Radu. La discuţie au mai fost prezenţi Aurel Constantin şi Ioan Radu, antrenorii cu care Perjă a lucrat la începutul carierei sale. Noi i-am prezentat ce putem să-i oferim, acum mingea este în terenul său”, a declarat conducătorul Cetăţii.

La ieşirea de la negocieri Perjă s-a declarat onorat de ofera Cetăţii, precizând că a cerut timp de gândire pentru a da un răspuns concret. Ex- rapidistul a lăsat de înţeles că Cetatea nu este singura formaţie care-l doreşte, pe fir intrând recent şi două echipe de Liga I.


Intră acum și în grupul de