Concluzia trasă de antrenorul şi consilierul sportiv de la Cetatea: Arbitrul meciului de la Bistriţa e vinovat pentru eliminarea din cupă (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava a ratat calificarea în „16-imilie” Cupei României după ce ieri a pierdut cu scorul de 0-3 pe terenul Gloriei II Bistriţa. Antrenorul Ioan Radu spune că rezultatul a venit în urma unui joc modest al sucevenilor însă şi ca urma a câtorva decizii discutabile ale arbitrului de centru Florin Ghimbăşan. „Nu sunt genul de antrenor care să sar la gâtul arbitrilor dar ieri a fost o fază la Dicher în care un jucător al gazdelor l-a faultat pe atacantul nostru în postura de ultim apărător şi cred că se impunea acordarea unui cartonaş roşu.

Din zona în care eram nu am văzut cu exactitate dacă s-ar fi impus şi un penalti. Poate cu un om în plus am fi reuşit mai multe”, a declarat Ioan Radu, care este susţinut şi de consilierul sportiv Silviu Stănescu: „Arbitrul a dat mai mult decât acel 5% gazdelor. Din momentul în care nea Jean Pădureanu a ajuns la stadion au fost mai multe decizii discutabile luate de arbitri. De exemplu primul lor gol a venit în urma unei lovituri libere acordate pentru un fault inexistent”.


Intră acum și în grupul de