Echipele sucevene joaca sambata (Fotbal, Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

Rapid Suceava va evolua sambata, de la ora 17, la Târgu Neamţ, pe terenul Cetăţii, într-un meci din cadrul etapei a 6-a. Fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu speră să stopeze seria de rezultate nefavorabile din ultimele două săptămâni, pentru a putea urca din nou spre locurile fruntaşe din clasament.

„Suntem puţin supăraţi după înfrângerile cu Brăila şi Panciu, dar n-avem ce face, trebuie să mergem înainte. Am mare încredere că vom câştiga la Târgu Neamţ. Dacă nu ne impunem nici acolo, chiar nu ştiu pe cine vom mai putea bate”, a declarat preşedintele „ceferiştilor”, Gabriel Clim.

Tot azi, humorenii pregătiţi de Ovidiu Căldăruş înfruntă codaşa Ligii a III-a, Şcoala de Fotbal Rădăuţi, grupare care este pe cale să doboare toate recordurile negative din fotbalul românesc. Formaţia condusă de Cristian Moroşan nu a izbutit până acum să cucerească măcar vreun singur punct în eşalonul al treilea, iar mai nou, conducerea clubului a anunţat că obiectivul echipei pentru acest sezon este marcarea unui gol! „Ştiu că în fotbal se spune că mingea este rotundă, adică pe teren se poate întâmpla orice. Sincer însă, nu cred că putem să ne împiedicăm de Şcoala de Fotbal Rădăuţi. Nu suntem noi o echipă redutabilă, dar nici într-atât de slabi încât să ne bată Rădăuţiul”, a declarat preşedintele humorenilor, Teo Murariu.


Intră acum și în grupul de