Meciul cu Sportul, o confruntare care naste fiori pe Areni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sportul Studenţesc vine sâmbătă pe Areni pentru a răzbuna acel 0-3 din returul campionatului trecut iar meciul cu gruparea din Regie este considerat de oficialii suceveni va o confruntare cu un grad ridicat de dificultate. Jocul împotriva grupării antrenate de Tibor Selymeş îi dă deja fiori tehnicianului sucevean, Ioan Radu. „Toată lumea este conştientă că ne aşteaptă un meci greu pentru că Sportul Sudenţesc este de câţiva ani o echipă redutabilă, cu prezenţe chiar şi în prima ligă, alcătuită din jucători de valoare. Întotdeauna de la Sportul au plecat spre Liga 1 jucători de certă valoare.

Şi în momentul de faţă strategia lor este de a creşte şi vinde jucători. În acest an şi-au declarat obiectivul de promovare ca şi în ultimii ani. Mai mult şi-au anunţat aceste intenţii chiar înaintea meciului de sâmbătă. Îşi pun speranţe ca după meciul de la Suceava să intre serios în ecuaţia promovării. Deci, sunt multe argumente care ne duc cu gândul la un meci foarte greu, dar avem şansa noastră şi încercăm să o fructificăm”, a declarat principalul Cetăţii.

Pentru ca fotbaliştii să rămână concentraţi doar asupra partidei de campionat de sâmbătă, cu Sportul Studenţesc, conducerea FC Cetatea va achita fotbaliştilor în această săptămână salariile pe luna august şi o prima de joc. „Probabil vom plăti prima aferentă egalului de la Snagov, urmând ca banii pentru victoria cu Petrolul să-i achităm în cursul săptămânii viitoare, când în conturile clubului va intra următoarea tranşă de bani de la Primărie”, a declarat preşedintele Ciprian Anton.


Intră acum și în grupul de