Capitanul Homneac a radiografiat Sportul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În timpul conferinţei de presă de miercuri, căpitanul Cetăţii, Tudor Homneac a făcut o scurtă analiză a Sportului Studenţesc, adversarul de sâmbătă al grupării sucevene. ”Vom avea un meci foarte greu în faţa unei echipe solide, bine organizată, care beneficiază de un grup compact de fotbalişti tineri şi valoroşi cum sunt Ferfelea, Curelea, Irimia, Cruceru, jucători care au adunat destule meciuri în Liga 1.

De asemenea, Tibor Selymes este un tehnician tânăr şi ambiţios, care a antrenat cu bune rezultate prin Ungaria şi care îşi doreşte să facă o treabă bună şi la Sportul. Am înţeles că ei au ca obiectiv promovarea, deci vor veni la Suceava să îndrepte ce au stricat în startul nefast de sezon pe care l-au avut”, a declarat Homneac.

El este de părere că ploaia ar putea fi un atu în plus pentru fotbaliştii suceveni în confruntarea cu Sportul Studenţesc. „Dacă va fi terenul greu, probabil că bucureştenii vor fi cei dezavantajaţi. Sportul este o echipă tehnică şi de obicei echipele care vin din sud în nordul ţării au probleme cu adaptarea la terenurile grele în această perioadă a anului”, crede Tudor Homneac.

„Va conta foarte mult în economia jocului absenţa lui Apetri, care a fost declarat omul meciului în ultimele trei partide. De asemenea, ar fi fost foarte bine dacă l-am fi avut în teren şi pe Semeghin, un jucător care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Aşa că, în lipsă de individualităţi trebuie să ne bazăm ca de fiecare dată pe unitatea grupului, care este principalul nostru atu. Va conta însă foarte mult şi felul în care se va mobiliza fiecare jucător în parte”, a mai precizat fotbalistul în vârstă de 22 de ani.


Intră acum și în grupul de