Acasă Sport Debut cu dreptul al voleibalistilor suceveni (Volei, Divizia A2 Est)

Debut cu dreptul al voleibalistilor suceveni (Volei, Divizia A2 Est)


Intră acum și în grupul de

CSU CSS Galaţi – CSMU LPS Suceava 1 – 3 (24-26, 20 25, 25-18, 20-25)

Candidată serioasă la accederea pentru barajul de promovare în primul eşalon, CSMU LPS Suceava şi-a respectat statutul de favorită în primul meci al ediţiei 2009-2010 al Diviziei A2 Est şi a câştigat în patru seturi, scor 3-1, meciul disputat în deplasare în compania formaţiei CSU CSS Galaţi.



Primul set a fost dramatic, însă a fost adjudecat de suceveni, care s-au impus cu 26-24. În setul secund, sucevenii şi-au dominat adversarii, care au câştigat apoi setul al treilea. „În setul al treilea a intervenit o stare de relaxare în sânul echipei noastre, însă şi gălăţenii au arătat că au potenţial şi cred că alcătuiesc o echipă care va pune destule probleme altor formaţii din seria noastră”, a explicat Victor Pancu, antrenorul CSMU LPS Suceava. Gazdele au câştigat setul al treilea cu 25-18, însă sucevenii şi-au asigurat victoria în setul următor pe care l-au câştigat cu 25-20.

„A fost un meci destul de greu, pe care l-am câştigat însă pentru că băieţii au demonstrat că au potenţial. Mă bucur că Susan şi Someşan s-au integrat foarte bine şi au avut o evoluţie de apreciat, dar vreau să felicit întreaga echipă pentru felul în care s-a comportat. Galaţiul este o echipă bună, mai ales că şi-au adus doi jucători de la Buzău şi un ridicător valoros de la Bacău”, a declarat Victor Pancu.

Sâmbătă, 10 octombrie, CSMU LPS Suceava va întâlni în etapa a II a a Diviziei A2 Est pe Videoclip Ploieşti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version