Perfomanţe deosebite pentru sportivii suceveni la Campionatele Naţionale de Juniori (Tir sportiv)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Tir Sportiv care se desfăşoară la Bucureşti au consemnat şi probabil vor mai consemna câteva performanţe deosebite pentru sportivii suceveni. După prima parte a celei mai importante competiţii la nivel naţional Alexandru Bahan de la CSM Suceava a intrat în posesia medaliei de argint în proba de puşcă la calibru redus la individual, echipa masculină a CSM Suceava reuşind şi ea să urce de două ori pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere. Din formaţia Clubului Sportiv Municipal au făcut parte sportivii Alexandru Bahan, Marian Andrieş şi Iulian Andriescu.

Un rezultat deosebit l-a realizat şi sportiva Ana Toderaş de la CSŞ Rădăuţi, ea situându-se pe poziţia a III-a în proba de puşcă cu calibru redus.

„Pentru moment pot să spun că sunt mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii noştri şi sunt convins că până la finalele Campionatelor Naţionale de Tir Sportiv pentru juniori ei vor mai urca pe podiumul de premiere,” a declarat cel care a pregătit sportivii suceveni, profesorul Ştefan Buiucliu.


Intră acum și în grupul de