„Pauza” din campionat are avantaje si dezavantaje pentru FC Cetatea Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Partida dintre Farul Constanţa şi Cetatea Suceava contând pentru etapa a IX-a a seriei I a Ligii a II-a a fost amânată, la cererea gazdelor, pentru data de 21 octombrie. În aceste condiţii, gruparea suceveană are două săptămâni de pauză până la următorul joc oficial.

„În general întreruperile nu sunt benefice. În campionatele din alte ţări nu prea se întâmplă astfel de sincope. Pentru noi la o primă analiză pauza nu este bună pentru că ne scoate din ritm după trei meciuri fără înfrângere, două victorii cu Petrolul Ploieşti şi Sportul Studenţesc şi egalul de la Snagov. Un alt lucru negativ este acela că ne va aştepta o săptămână cu trei meciuri grele cu FC Botoşani, Farul Constanţa şi Săgeata Stejaru.

Pe de altă parte, faptul că avem două săptămâni de pauză ne poate avantaja în condiţiile în care îi putem recupera după accidentări pe Pălimaru, Pascal şi Homneac. Încă un lucru bun este acela că-i putem urmări pe viu pe viitorii noştri adversari, cei de la FC Botoşani şi Săgeata Stejaru.

Să sperăm că jucătorii noştri se vor concentra atunci când trebuie şi vom trece cu bine şi de partidele din următoarele trei runde de campionat”, a declarat antrenorul principal al formaţiei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de