CSMU LPS Suceava vizeaza o victorie clara in disputa cu Videoclip Ploiesti (Volei masculin – Divizia A2)


Intră acum și în grupul de

În etapa a II-a a seriei est, CSMU LPS Suceava va întâlni vineri de la ora 11.00 echipa Videoclip Ploieşti

În cadrul etapei a II-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSMU LPS Suceava va întâlni mâine de la ora 11.00 în sala „Unirea” echipa Videoclip Ploieşti. În prima rundă gruparea suceveană a câştigat cu 3-1 pe terenul formaţiei CSU CSŞ Galaţi.

„Videoclip este o echipă tânără, sperăm să avem o evoluţie bună şi vrem să ne facem jocul nostru. Nu-i vom descosidera pe adversarii noştri indiferent de valoarea lor, dar ne dorim să câştigăm cu 3-0. Cu acest prilej doresc să pot rula întreg lotul pe care-l am la dispoziţie. Nu-mi fac mari probleme în privinţa acestui meci şi mă gândesc deja la meciul din 24 octombrie la CSM Bucureşti. Apoi vom juca cu Ştiinţa Bacău pe teren propriu, acestea fiind cele mai grele partide pentru noi. Atunci va trebui să ne facem griji, acum nu cred că este cazul”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

În vederea meciul de sâmbătă 10 octombrie, antrenorul echipei CSMU LPS Suceava nu se confruntă cu probleme medicale, iar jucătorii suceveni au un moral bun mai ales că în această săptămână şi-au încasat primele aferente victoriei de la Galaţi.


Intră acum și în grupul de