FC Cetatea Suceava are probleme de lot inaintea disputei cu FC Botosani (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Pe lângă accidentările mai vechi, pentru meciul cu FC Botoşani există câteva incertitudini în ceea ce priveşte lotul echipei FC Cetatea Suceava. Vârful de atac Pălimaru şi fundaşul central Bernard nu vor putea fi ajuta echipa în partida cu gruparea botoşăneană, iar în ceea ce-i priveşte pe Homneac şi Pascal se fac eforturi pentru recuperarea lor.

„Dacă ne gândim la calitatea lotului pe care-l avem şi la subţirimea lui putem să spunem că avem probleme grele înaintea partidei de campionat cu FC Botoşani. Totuşi, accidentările sunt lucruri care se întâmplă la orice echipă şi va trebui să găsim soluţii.

Pentru noi este important ca oricare din jucătorii care vor fi pe teren la partida de sâmbătă să fie conştient de faptul că trebuie să se mobilizeze pentru a câştiga partida cu FC Botoşani. Dacă la noi ştiu sigur ce jucători vor lipsi, în ceea ce-i priveşte pe oaspeţi în afară de portarul Prisacă nu ştiu ce probleme de lot au. Indiferent de cine va juca pentru FC Botoşani noi trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să ne impunem în partida din etapa a X-a”, a declarat antrenorul principal al grupării FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de