Clement Palimaru: „Importanta este echipa si nici nu ma gandesc sa nu castigam” (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Vârful de atac al echipei FC Cetatea Suceava, Clement Pălimaru va fi, din păcate, una dintre cele mai importante absenţe ale gazdelor la meciul de sâmbătă cu FC Botoşani. Jucătorul se află într-un program de recuperare şi se pare că va reveni luni 19 octombrie la antrenamente.

„Din nefericire nu este nicio şansă pentru mine ca să joc în derbiul local cu FC Botoşani. Oricum, nu acest lucru este important, ci echipa. Sper ca băieţii să facă un meci bun şi să câştige.

Am mulţi prieteni la Botoşani cu care am făcut pariuri pentru partida cu Cetatea. Dacă cei care vor intra pe teren se vor mobiliza şi vor juca aşa cum ştiu, atunci victoria nu ne poate scăpa. În mod clar am încredere în colegii mei de echipă şi nici nu concep să nu câştigăm, mai ales că din câte ştiu sucevenii nu s-au mai impus demult într-o dispută cu cei din Botoşani.

Ştiu că şi cei de la FC Botoşani vor juca cu ambiţie în acest meci al marilor orgolii, dar repet, am încredere în colegii mei de echipă. Nu regret faptul că am revenit la Suceava şi sper să ajut formaţia Cetatea şi în continuare” a declarat în cadrul conferinţei de presă săptămânale atacantul de la FC Cetatea Suceava, Clement Pălimaru.


Intră acum și în grupul de