Ioan Radu: „Ce am realizat pana acum este de apreciat” (Fotbal, Liga a II-a) (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aşa cum a făcut-o şi în ultimele zile, antrenorul Ioan Radu a ţinut să reitereze şi ieri ideea că FC Cetatea a reuşit un parcurs peste aşteptările care erau la începutul campionatului. Radu nu a ezitat să reamintească tuturor că, anul trecut, FC Cetatea, cu bani mult mai mulţi, a făcut doar 8 puncte într-un tur de campionat. Pe suceveni îi aşteaptă o serie de foc în perioada imediat următoare, în care vor susţine 3 jocuri, cu Săgeata Stejaru, Farul Constanţa şi Dinamo II în decurs de doar o săptămână.

„Nu am stabilit ceva precis, dar este clar că dorim să obţinem cât mai multe puncte din aceste confruntări. Oricum, cred că ce am realizat până acum este de apreciat. Să nu uităm că, în sezonul trecut, chiar dacă s-au cheltuit mult mai mulţi bani, echipa nu a reuşit să acumuleze decât 8 puncte într-un tur de campionat”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

Antrenorul Cetăţii nu s-a dezminţit nici când a spus că Săgeata Stejaru are prima şansă în confruntarea de sâmbătă, de pe Areni. “Ar fi eronat să judecăm gruparea din Stejaru doar după nume. Săgeata este o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru, este bine organizată şi susţinută financiar şi de aceea consider că pleacă din postura de favorită. Mie nu-mi displace că plecăm din postura de outsideri, important e să ne situăm, la final, deasupra liniei retrogradării”, a mai precizat tehnicianul Cetăţii.


Intră acum și în grupul de