CSMU LPS Suceava tinteste locul I in clasamentul seriei est (Volei masculin, Divizia A2)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 11.00, în sala „Unirea”, formaţia suceveană întâlneşte echipa Ştiinţa Bacău

Considerate principalele favorite la accederea în barajul de promovare pentru Divizia A1, CSMU LPS Suceava şi Ştiinţa Bacău se înfruntă mâine într-un veritabil derby al etapei a IV-a a seriei. Cu punctaj maxim înainte de disputa din sala „Unirea”, ambele echipe îşi doresc victoria care asigură atât locul I, cât şi un moral bun în perspectiva următoarelor partide.

Voleibaliştii lui Victor Pancu au impresionat runda trecută când au învins în trei seturi formaţia CSM Bucureşti chiar pe terenul acesteia şi vor să demonstreze şi în faţa propriului public că se află în formă maximă. Sucevenii sunt însă conştienţi că vor avea în faţă o echipă care anul trecut a evoluat în prima ligă, în cadrul căreia se află destui jucători experimentaţi.

„Vrem ca în urma partidei de mâine se ne situăm pe prima poziţie a clasamentului. Jucătorii noştri ştiu că vor avea un meci în care diferenţa va fi făcută concentrarea superioară în joc. Nu avem probleme de lot, există doar câteva îngrijorări legate de jucătorii care stau în cămin şi nu au încă căldură. Sper ca să se „încălzească” cu victoria de mâine”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Clasament Seria Est

1. Ştiinţa Bacău 3 3 0 9 1 6
2. CSMU LPS Suceava 3 3 0 9 2 6
3. CSŞ CSU Galaţi 3 2 1 7 4 4
4. CS Niro Guard Bucureşti 3 2 1 6 4 4
5. CSM Bucureşti 3 1 2 4 6 2
6. CSŞ Agronomia Bucureşti 3 1 2 3 6 2
7. CS Videoclip Ploieşti 3 0 3 3 9 0
8. CSŞ Deltacons Tulcea 3 0 3 0 9 0


Intră acum și în grupul de