Antrenorul Petru Ghervan si handbalistii suceveni au intrat in Cartea Recordurilor prin Turul Phenomenal Gillette

Turul Phenomenal Gillette este în Cartea Recordurilor! Bărbaţii fenomenali din România au scris istoria celei mai lungi ştafete din lume (3096 km), certificată de Guinness World Records. În Suceava, ştafeta a fost purtată de către antrenorul echipei naţionale de handbal masculin, Petru Ghervan, şi de membrii echipei CS Universitatea Suceava, finaliştii Challenge Cup 2009.

Turul Phenomenal Gillette a fost organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie şi de un design modern, oferind cel mai bun bărbierit de la Gillette. Gillette Fusion Phenom ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal în fiecare zi.

„Bărbaţii fenomenali din toată ţara au realizat un lucru extraordinar, alergând în cea mai lungă ştafetă din lume, certificată şi de către Guinness World Records. Felicitări tuturor participanţilor şi în plus mulţumim şi celor care au susţinut ştafeta pe parcursul celor peste 14 zile de alergare continuă!”, a declarat Teodora Popescu, PR Manager Gillette.

Startul oficial a fost dat de către Răzvan Lucescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal pe 21 septembrie în Bucureşti şi de-a lungul celor peste 14 zile de alergare, ştafeta a fost preluată, pe rând şi de alţi bărbaţi fenomenali de-ai României precum Ivan Patzaichin (în Tulcea), Ion Băraru, profesorul constănţean care îi pregăteşte pe elevii premiaţi an de an de NASA, arbitrul FIFA Cristian Balaj (în Baia Mare), Francisc Vastag (în Oraviţa) sau portarul Universităţii Craiova, Silviu Lung Jr. (în Craiova). Acestora li s-au alăturat mulţi alţi localnici care şi-au dorit să contribuie la realizarea celei mai lungi ştafete din lume.

În Suceava, ştafeta a fost purtată de către antrenorul echipei naţionale de handbal masculin, Petru Ghervan, şi de membrii echipei CS Universitatea Suceava, finaliştii Challenge Cup 2009.

Ştafeta a revenit în Bucureşti luni, 5 octombrie, în jurul orei 19:00, şi a fost condusă către linia de sosire din parcul Herăstrău de către directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu. Ştafeta a fost întâmpinată de reprezentantul Guinness World Records, care a certificat faptul că bărbaţii români au intrat in Cartea Recordurilor drept realizatorii celei mai lungi ştafete din lume.

Cea mai lungă ştafeta din lume nu ar fi fost posibilă fără partenerul Mercedes-Benz, alergătorii fiind însoţiţi pe parcursul traseului de o serie de autoturisme Clasa E şi GLK, alături de mai multe modele Viano şi Vito. Timp de 15 zile, Mercedes-Benz a asigurat astfel siguranţa şi confortul participanţilor la Turul Phenomenal Gillette, dovedind încă o dată ataşamentul pentru inovaţie şi perseverenţă în stabilirea noilor standarde.

Proiectul s-a desfăşurat în parteneriat cu Federaţia Română de Atletism şi a beneficiat de sprijinul Poliţiei Rutiere Române, al Jandarmeriei Române şi al Serviciilor Judeţene de Ambulanţă, precum şi al Primăriilor şi Consiliilor Judeţene traversate.

loading...