CS Universitatea II remizeaza cu HC Vaslui


Intră acum și în grupul de

HC Vaslui – CS Universitatea II Suceava 24-24

CS Universitatea II Suceava a întâlnit în deplasare în cadrul etapei a V-a a primului tur al seriei A a Diviziei A de handbal masculin echipa HC Vaslui. Sucevenii porneau ca favoriţi în acest meci având 7 puncte în clasament din postura de lideri, gazdele având doar un singur punct după patru runde. Partida a fost dominată de suceveni care au condus în permanenţă până în minutul 50 când tabela de marcaj indica scorul de 22-19. În acest moment curentul a „căzut” în sală şi a revenit exact la final, când după un gol al vasluienilor meciul s-a şi încheiat 24-24.

„Nu am mai întâlnit un asemenea moment în întreaga mea carieră. După calculele noastre mai erau cel puţin două minute de joc. Ne vom consulta toţi cei din conducerea tehnică a echipei noastre şi vom vedea ce este de făcut. Oricum este imposibil să joci şapte contra nouă” a declarat după meci antrenorul Leonard Bibirig.

Pentru CSU II Suceava în partida cu HC Vaslui au evoluat: Spiridon, Drăghici, Poienari – Zvanciuc, Acatrinei, Curcă, Grigorie, Roşu, Dumitraş, Bahan, Matei.


Intră acum și în grupul de