CSM Suceava, inca la faza „antrenamentelor” pe gheata (Hochei – Campionatul National Under 16)


Intră acum și în grupul de

Turneul al doilea contând pentru Campionatul Naţional al juniorilor Under 16 la hochei pe gheaţă, care a fost găzduit de Galaţi la finele săptămânii trecute, a consemnat pentru echipa CSM Suceava încă o serie de trei înfrângeri. Formaţia pregătită de profesorul Constantin Curelaru a pierdut cu 6-18 în faţa grupării Steaua Bucureşti, cu 3-14 în faţa celor de la CSM Galaţi şi cu 3-8 în faţa echipei CSŞ Progym Gheorghieni.

„La o primă vedere diferenţele de scor pot părea destul de mari, însă diferenţa de valoare între echipele participante nu a fost chiar aşa de vizibilă. Pentru echipa noastră handicapul este reprezentat de faptul că noi încă nu ne putem pregăti pe gheaţă, în timp ce adversarii noştri au făcut acest lucru încă din luna august.

S-a putut observa un progres faţă de turneul precedent, dar acesta este determinat de experienţa acumulată în meciurile de la Bucureşti şi nu de antrenamentele de pe patinoarul nostru. Am încercat în aceste trei partide să folosim tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie, am intrat cu linii alcătuite din jucători foarte tineri şi diferenţele s-au văzut.

Aceste înfrângeri nu reprezintă un „capăt de ţară” pentru noi şi sunt convins că ne vom descurca cu mult mai bine odată ce ne vom putea pregăti pe gheaţă. Faţă de anul trecut înscriem de mai multe ori pe meci lucru care demonstrează că avem potenţial.

Dintre jucătorii echipei noastre îi putem remarca pe Codrin Băieşu, Jurgen Stadler, Cosmin Lungu, Răzvan şi Cătălin Cozma, ultimii doi sportivi aflaţi în vizorul selecţionerilor la această categorie de vârstă. Dintre cei mici îi putem menţiona pe Bogdan Vasiliu şi Eduard Davidel, doi tineri cu reale perspective” a declarat antrenorul echipei de hochei pe gheaţă Under 16 a CSM Suceava, Constantin Curelaru.

Următorul turneu din cadrul Campionatului Naţional Under 16 va avea loc tot la Galaţi la finele acestei săptămâni.


Intră acum și în grupul de