Echipa LPS Suceava mai „tare” decat campioana en-titre (Rugby – juniori Under 19)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci contând pentru Campionatul Naţional, Metrorex Bucureşti – LPS Suceava 0-6

Formaţia de rugby, juniori I, a Liceului cu Program Sportiv din Suceava se află în „cărţi” pentru calificarea la turneul final mal Campionatului Naţional Under 19. Pe parcursul săptămânii precedente gruparea suceveană a învins într-un meci restanţă gruparea CSŞ „Unirea” Iaşi cu 13-3, pentru ca apoi să se impună la Bucureşti pe terenul campioanei en-titre la acest nivel, Metrorex Bucureşti cu 6-0.

Trebuie de menţionat faptul că ambele victorii au reprezentat rodul muncii întregii echipe, dar au fost materializate de un singur jucător, Gabriel Conache. Componentul lotului naţional al României a marcat o încercare, a reuşit o transformare şi două lovituri de pedeapsă în jocul cu gruparea ieşeană, pentru ca în partida cu Metrorex Bucureşti să marcheze un dropgol şi o lovitură de pedeapsă.

„Victoria din partida cu Metrorex Bucureşti a fost una deosebită, jucătorii noştri demonstrând încă o dată că au valoare şi se pot mobiliza atunci când trebuie. Am avut emoţii până la final, însă totul a ieşit bine. Suntem acum pe locul III în clasament şi vizăm calificarea la turneul final acolo unde acced primele patru clasate.
Şi acum regret înfrângerea de la Cluj, absolut nemeritată, un succes acolo ducându-ne pe prima poziţie în Campionatul Naţional Under 19. Am trecut totuşi este acest eşec şi ne gândim la partida cu Cleopatra Constanţa, o echipă bună care va veni sâmbătă de la ora 10.00 pe stadionul „Unirea” din Suceava. Chiar dacă avem patru jucători de bază accidentaţi, Scolobiuc, Florea, Asmarandei şi Polonic, vom încerca să obţinem victoria şi să ne apropiem de obiectivul propus, calificarea la turneul final”, a declarat antrenorul echipei de rugby Under 19 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.


Intră acum și în grupul de