Cupa Jandarmeriei la minifotbal castigata de echipa ISU „Bucovina” Suceava


Intră acum și în grupul de

În cadrul manifestărilor prilejuite de Săptămâna Europeană a Tineretului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Suceava, a organizat, joi, la sediul de la Poligonul Mihoveni, o competiţie de minifotbal (4+1).

La competiţie au participat echipe reprezentative din partea I.S.U. „Bucovina” al Judeţului Suceava, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, S.R.I. Suceava, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, Poliţia Comunitară Suceava, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, a fost inaugurat terenul de sport al inspectoratului ce are gazon artificial şi instalaţie de nocturnă, amenajat în vederea asigurării unor condiţii optime de pregătire fizică şi care este accesibil şi personalului din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională.

Lucrările de amenajare a terenului au demarat în primăvara acestui an, cu sprijinul financiar al Asociaţiei Sportive „Muşatinii” a I.J.J. Suceava şi al Uniunii Sportive a Ministerului de Interne din România.

În urma meciurilor disputate, locul I a revenit echipei I.S.U. „Bucovina”, iar locurile II şi III echipelor S.R.I. şi Poliţiei Comunitare. Au fost acordate şi două premii speciale, respectiv golgheterul competiţiei – sg.maj. Ungureanu Adrian (I.S.U.) şi cel mai bun portar – cpt. Andronache Dinu (I.J.J. Suceava).

Potrivit căpitanului Cornaci, educaţia fizică constituie pentru militari o componentă de bază a pregătirii profesionale şi presupune toate formele de activitate fizică menite, printr-o participare organizată sau independentă, să exprime sau să amelioreze condiţia fizică şi confortul spiritual, să stabilească relaţii sociale civilizate, în sensul dictonului latin „Mens sana in corpore sano”.


Intră acum și în grupul de