Rapid CFR Suceava a remizat cu Petrotub Roman (Fotbal, Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

Rapid a remizat vineri pe stadionul Iţcani în compania formaţiei Petrotub Roman, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii a III-a. Fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu nu au făcut un meci rău împotriva celei de-a doua clasate, însă au fost urmăriţi de ghinion pe tot parcursul întâlnirii.

După o primă repriză albă, săracă în faze de poartă, „ceferiştii” au avut o bună şansă să intre în avantaj în debutul părţii secunde, însă Romaniuc şi-a bătut joc de lovitura de pedeapsă obţinută de juniorul Plămadă. Gazdele au continuat să preseze şi în minutul 71 au reuşit deschiderea scorului: Pantea a executat un corner de pe partea stângă, iar nou intratul Bejinariu a reluat balonul în plasă de la 6 metri, cu toată opoziţia portarului advers.

Meciul curgea spre o victorie meritată a Rapidului, însă când nimeni nu se mai aştepta, în al treilea minut de prelungiri, romaşcanii au reuşit să egaleze prin Dumitraş, tot în urma unui corner.Rapid a evoluat în alcătuirea Gavriloaia – Pantea, Sava, Sevaciuc, Spătar – Plămadă, Brânză, Romaniuc, Oniu – P. Bosancu, Şuleru. Au mai intrat Bejinariu şi Moldovan.

Meciul dintre Rapid şi Petrotub Roman a început cu o întârziere de 22 de minute din cauză că delegaţia oaspeţilor a cerut brigăzii de arbitri să verifice dacă dimensiunile porţilor de pe stadionul Iţcani sunt cele regulamentare. Centralul Ciprian Amarandei din Vaslui a descoperit că înălţimea uneia dintre porţi este cu 3 centimetri mai mică decât prevede regulamentul, aşa că organizatorii n-au avut încotro, au luat un hârleţ şi au remediat problema cât ai zice peşte.


Intră acum și în grupul de