LPS Suceava cedeaza in fata Stelei (Rugby, Under 19)


Intră acum și în grupul de

Steaua – LPS Suceava 19-3 (11-3)

Seria de succese de senzaţie ale rugbiştior de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava a fost oprită în penultima etapă de campionat, ultima pentru suceveni, de formaţia Steaua Bucureşti. După ce au izbutit câteva rezultate de senzaţie învingând Metrorex Bucureşti, Cleopatra Constanţa şi CSM Baia Mare, sucevenii s-au văzut nevoiţi să se recunoască învinşi de Steaua cu scorul de 19-3. Chiar dacă au condus pe tabela de marcaj cu 3-0 prin lovitura de pedeapsă a lui Conache, sucevenii nu au putut rezista arbitrajului rău intenţionat şi au pierdut pe final cu 19-3.

„De obicei nu prea comentez arbitrajul, însă la acest meci am jucat 30 de minute cu un om mai puţin pe teren după trei eliminări absolut nejustificate. Îmi pare rău că am cedat în faţa Stelei, era frumos să încheiem turul cu o victorie, dar ne păstrăm poziţia fruntaşă în clasament.

Suntem acolo în primele patru şi cred că nu putem rata prezenţa la turneul final. Sper să avem parte de un retur la fel de bun ca prima parte a campionatului şi să ne putem lupta pentru o medalie cu forţele rugbiului Under 19”, a afirmat antrenorul echipei de rugby Under 19 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.


Intră acum și în grupul de