CSMU LPS Suceava, neinvinsa si dupa derbiul cu CSS CSU Galati (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava – CSŞ CSU Galaţi 3-0 (23, 18, 12)

În prima etapă a returului sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin CSMU LPS Suceava a primit în sala „Unirea” vizita echipei CSŞ CSU Galaţi. Faţă în faţă s-au aflat cele mai bune grupări ale seriei est, sucevenii având numai victorii în acest sezon competiţional, oaspeţii cu doar o singură înfrângere la activ, 1-3 în chiar în faţa formaţiei pregătite de Victor Pancu.

Primul set al disputei dintre CSMU LPS Suceava şi CSŞ CSU Galaţi a fost şi cel mai frumos, avantajul pe tabela de scor alternând când de o parte când de cealaltă. Mai lucizi pe final, sucevenii s-au impus la 23 şi au „dărâmat” moralul dunărenilor. Următoarele două seturi au fost la discreţia gazdelor care s-au impus la 18 şi chiar la 12 demonstrând cu prisosinţă faptul că sunt cea mai bună echipă din seria est.

„Ne aşteptam la un meci mult mai dificil în compania echipei oaspete şi îmi pare bine că am câştigat clar. Doar primul set a fost mai dificil, tensiunea de dinainte de joc simţindu-se dinplin pe teren. Avem totuşi o formaţie experimentată care ştie să se mobilizeze în momentele dificile din finalurile de set. Suntem din nou pe primul loc, nu am pierdut niciun meci şi sper să încheiem tot pe această poziţie şi prima parte a sezonului. Am „luat pulsul” tuturor formaţiilor de la noi din serie şi cred că echipa noastră este cea mai completă” a declarat antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formaţia suceveană în meciul cu CSŞ CSU Galaţi au evoluat: Sasu, Huţuleac, Orăşanu, Giurcă, Someşan, Suson, Bocancea, Ursachi. În următoarea etapă sucevenii vor juca pe terenul echipei Videoclip Ploieşti.


Intră acum și în grupul de