„Studentii” au pierdut la Cluj (Handbal, Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

U Transilvania Cluj – CS Universitatea Suceava 30-29 (18-15)

CS Univesitatea Suceava a cedat la limită, scor 29-30, meciul disputat joi seara la Cluj-Napoca, în compania formaţiei U Transilvania, duel contând pentru etapa a 11-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. După cinci victorii consecutive, “studenţii” s-au împotmolit în deplasarea din Ardeal, unde nu au reuşit să conducă niciun moment, gazdele fiind la timona jocului de la un capăt la altul. Gazdele, în premieră cu doi antrenori pe margine, Remus Moldovan şi Liviu Jurcă, au făcut o primă repriză bună, la capătul căreia, au condus cu 18-15, partea secundă aparţinând sucevenilor.

Meciul din Sala Sporturilor “Horia Demian” nu a fost lipsit de tensiune pe întreaga durată, gazdele practicând un handbal dur, cu faulturi la limita regulamentului sau chiar peste regulament, brigada arădeană de arbitri, Fânaţă-Moldoveanu, fiind depăşită de importanţa meciului.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea păstreză şanse clare la ocuparea locului 5, duminică urmând să evolueze din nou în deplasare, la Roman, în compania echipei Ştiinţa Bacău.


Intră acum și în grupul de