Evolutie peste asteptari a formatiei LPS Suceava in prima parte a sezonului competitional (Volei masculin – cadeti)


Intră acum și în grupul de

Componentă a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin categoria cadeţi, echipa LPS Suceava s-a descurcat peste aşteptări în tur, realizând un bilanţ de trei victorii şi două înfrângeri. În ultima rundă formaţia suceveană s-a impus în faţa celor de la LPS VCM Piatra Neamţ cu scorul de 3-1 (15, 18, -22, 13).

„Am pierdut două partide în acest tur, în faţa celor de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, cea mai bună formaţie din serie şi a celor de la CSŞ Bacău. Sincer să fiu nu m-am aşteptat la o evoluţie atât de constantă a echipei noastre, însă acest lucru nu poate decât să mă bucure. Încă un punct bun pentru noi îl reprezintă faptul că doi dintre sportivii noştri, Cosmin Buliga şi Claudiu Locovei au fost selecţionaţi în lotul naţional de cadeţi al României”, a declarat profesorul Vasile Moşuc care împreună cu profesorul Vasile Honceriu pregătesc formaţia LPS Suceava.

Din lotul echipei sucevene fac parte sportivii: Radu Schipor, Claudiu Locovei, Gabriel Nicoară, Florin Vizitiu, Răzvan Moroşan, Tudor Popescu, Cosmin Turturean, Cosmin Buliga, Alexandru Scurtu, Petru Juravle, Alin Tcaciuc, Laurenţiu Pavel, Alexandru Scurtu.


Intră acum și în grupul de