Omer e ingrijorat de absenta lui Paraianu (Handbal, Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – UCM Reşiţa, sâmbătă, ora 12, sala LPS

Aihan Omer este îngândurat înaintea meciului pe care UCM Reşiţa îl va disputa sambata, de la ora 12, în sala LPS, contra Universităţii Suceava. Tehnicianul reşiţenilor nu va putea conta pe serviciile pivotului Eremia Pârâianu, o piesă de bază în angrenajul echipei. „Sigur, chiar dacă Irimescu este într-o formă foarte bună, este greu să joci cu un singur pivot. Pentru că are nevoie de odihnă, de schimbare. Chiar şi tactica noastră era să jucăm şi cu doi pivoţi, una care surprindea adversarul. Astfel, va juca Florin Cuciula, dar mai puţin pe atac, şi mai mult pe apărare“, a declarat “Turcul”.

Referindu-se strict la meci, „principalul“ reşiţean a mai precizat: „Normal, este un meci de campionat. Dar, pare unul mai interesant, prin prisma faptului că HCM Constanţa a câştigat la Suceava, iar noi suntem obligaţi să câştigăm deoarece punctele ne-ar menţine foarte aproape de Constanţa.

Delegaţia echipei în faţa căreia CS Universitatea a ierdut finala Cupei Challenge în această vară, a ajuns încă de ieri la Suceava, Omer efectuând şi un antrenament de dezmorţire cu elevii săi.

Arbitrii buzoieni Vasile Pavel şi Marian State vor reveni la Suceava, iar suporterii din sala LPS nu au amintiri plăcute legate de meciurile oficiate de cei doi. De această dată Pavel şi State vor conduce meciul dintre echipa locală şi UCM Reşiţa.
Cu cei doi arbitri la centru, CS Universitatea câştigat în acest sezon în deplasarea de la Medgidia, 40-32 pentru “studenţi”. Pavel/State alcătuiesc la ora actuală cel mai valoros cuplu de arbitri din România, acestora fiindu-le încredinţate derbiurile din acest sezon printre care HCM Constanţa-Steaua 30-23 şi UCM Reşiţa-Steaua 26-26.

Cu toate acestea, asupra arbitrilor buzoieni planează suspiciunea că ar fi “arbitrii de casă” ai grupării de pe litral, lucru care nu ar putea decât să ajute pe CS Universitatea, care ar putea beneficia de un arbitraj corect în faţa UCM-ului, echipă al cărei sponsor contribuie anual şi la bugetul FRH.


Intră acum și în grupul de