Cristina Casandra ramane preferata celor de la CSM Suceava si la finalul lui 2009


Intră acum și în grupul de

Sala de sport a complexului „Areni” din Suceava a găzduit la sfârşitul lunii decembrie premierea celor mai buni sportivi ai clubului fanion al judeţului, CSM Suceava. La festivitate au fost prezenţi toţi cei din conducerea clubului, alături de antrenori şi sportivi, precum şi viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi.

Sportivii clubului CSM Suceava au cucerit un număr de 53 de medalii în anul 2009, clsamentul de final de an fiind realizat în funcţie de locul ocupat în competiţiile olimpice, mondiale, europene, balcanice şi naţionale. Festivitatea de premiere a debutat cu recompensare pentru activitatea depusă în anul care se apropie de sfârşit a antrenorilor începând cu decanul de vârstă antrenorul emerit de lupte greco-romane Constantin Tăpîrjan şi continuând cu Victor Pancu, volei, Constantin Vlad, rugby, Constantin Curelaru, hochei, Alioşa Grozavu, canotaj, Roza Deneş, tir cu arcul, Doru Iftime, box, Ştefan Buiucliu, tir sportiv, Radu Mihalescu, atletism, Vasile Avrămia şi Ioan Despa, canotaj, Andrei Bolohan şi Dumitru Ciubotariu, lupte greco-romane.

„Top Ten-ul” de sfârşit de an 2009 al Clubului Sportiv Municipal Suceava a regăsit-o pe prima poziţie pe atleta Cristina Casandra, locul secund fiind ocupat de soţul său Silviu Casandra.

Pe locul trei s-a clasat un alt atlet sucevean, o mare speranţă a marşului de pe aceste meleaguri, Dragoş Neacşu, în timp ce pe locul IV s-a situat Mihai Samson de la secţia de canotaj.

Locul al cincilea a fost împărţit de doi sportivi de la tir cu arcul, Alexandru Bodnar şi Oana Trufin, pe locul al şaselea clasându-se tot doi sportivi, Elena Gheorghiţă de la tir cu arcul şi Ciprian Duduţă de la canotaj.

Locul al şaptelea a revenit luptelor greco-romane prin Dan George Rotari şi Ioan Burlică, locul al optulea fiind ocupat de Gabriel Conache, rugby şi Adrian Ghica, canotaj.

Pe locul nouă s-a clasat atleta Elena Ţâmpău, iar pe locul zece Alexandru Bahan de la tir sportiv.

De remarcat că în clasamentul celor mai buni sportivi ai CSM Suceava la finele anului 2009 se regăseşte un singur sportiv care reprezintă sporturile de echipă, rugbistul Gabriel Conache.

„Sper ca anul 2010 să ne aducă mai multe medalii şi mai multă înţelepciune”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Suceava, Valerică Gherasim

„Anul 2009 a fost un an în care ne-am descurcat peste aşteptări în opinia mea. Este meritul sportivilor şi al antrenorilor, precum şi atuturor celor care lucrează la acest club şi toţi meită felicitări. Sper ca anul 2010 să ne aducă mai multe medalii şi mai multă înţelepciune” a declarat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

„Primăria Suceava afost şi va rămâne alături de sportul sucevean şi va încerca să-l sprijine şi în continuare. Chiar dacă a fost un an de criză ne-am străduit să ne achităm, dacă se poate spune aşa, faţă de sportivii noştri. Îi felicit pe toţi şi le doresc sănătate şi succes în noul an”, a afirmat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi.


Intră acum și în grupul de