Jucatorii lui Bibirig sunt cei mai harnici la inceput de 2010 (Handbal, Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

“Studenţii” şi-au reluat antrenamentele

După două săptămâni de odihnă, handbaliştii de la Universitatea Suceava şi-au reluat antrenamentele. Duminică, la apelul antrenorului Leonard Bibirig, “studenţii” au spus prezent şi au început perioada de 10 zile, în care vor efectua antrenamente de reacomodare la efort, pe lângă acestea urmând să aibă programate şi şedinţe de pregătire tehnico-tactică.

Primele amicaluri vor avea loc la turneul de la Suceava

Până la primul meci din returul Ligii Naţionale, pe 31 ianuarie, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, CS Universitatea va disputa o serie de amicaluri. Primele jocuri de verificare ar putea avea loc în compania formaţiilor U Transilvania Cluj şi CSM Bucureşti (lider în eşalonul secund) pe 14-15 ianuarie, când sala LPS va fi gazda unui turneu, la care va mai participa şi echipa a doua a clubului sucevean.
Pe 19 şi 20 ianuarie, universitarii vor pleca la Constanţa pentru două meciuri amicale cu campioana HCM, iar pe 22 şi 23 ianuarie vor fi la Odorhei, unde vor participa la un turneu cu echipe din Liga Naţională.

În afara acestor jocuri, “studenţii” ar mai putea disputa două meciuri de verificare cu U Transilvania Cluj, partide ce ar putea fi programate după jocurile de la Constanţa.

Leonard Bibirig a precizat că la antrenamentele “studenţilor” a revenit şi pivotul Marius Ignat, cel care a stat pe margine tot turul de campionat, universitarii evoluând doar cu un jucător specializat pe acest post, Ioan Tcaciuc.

Se pregătesc acasă

Faţă de anul trecut când au fost la Băile Felix, anul acesta sucevenii se vor pregăti la Suceava. Leonard Bibirig spune că prin efectuarea pregătirii la Suceava, echipa economiseşte bani, dar beneficiază şi de condiţii optime. „Am ales să ne pregătim la Suceava, deoarece aici avem condiţii foarte bune şi în acelaşi timp este cea mai ieftină variantă din punct de vedere financiar. Sper ca după această perioadă de pregătire, dar şi după meciurile test, să fim într-o formă optimă de competiţie pentru a aborda foarte bine returul de campionat şi meciurile din Challenge Cup”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.


Intră acum și în grupul de