Ganduri pentru 2010


Intră acum și în grupul de

„În primul rând doresc sănătate multă la toată lumea, dar şi un buget mai consistent decât cel de anul trecut”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv din Suceava, Dumitru Bernicu

Singurul judeţ din România care are doi membri în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal este judeţul Suceava. Din forul de decizie al FRH fac parte profesorii Petru Ghervan, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” şi Dumitru Bernicu, directorul Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Cel de-al doilea este în al nouălea an în care este membru al Consiliului de Administraţie al FRH.

„Pentru anul 2010 îmi doresc rezultate sportive cel puţin la nivelul anului precedent. Cel mai important lucru în opinia mea este ca toată lumea, sportivi, profesori, antrenori să fie sănătoasă pentru că acest lucru este esenţial în activitatea noastră. Sigur că mi-aş dori pentru acest an un buget mai consistent decât cel din 2009. LPS Suceava a participat cu echipe la toate categoriile de vârstă şi la toate sporturile, cu destule sacrificii şi mi-aş dori ca toată lumea să fie mai relaxată în 2010”, a declarat directorul de la LPS Suceava, Dumitru Bernicu.

„Rezultatele sportive reprezintă măsura activităţii noastre şi sper ca 2010 să fie mai bun decât 2009”, a afirmat directorul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Suceava, Cătălin Coman

Judeţul Suceava a demonstrat şi în 2009 că este un adevărat susţinător al sportului românesc. Performanţele realizate aici s-au ridicat şi în anul care a trecut la nivelul aşteptărilor şi poate chiar mai sus având în vedere situaţia de criză financiară din toate domeniile activităţii sociale. Rezultatele sportive din 2009 ale Sucevei arată clar talentul sportivilor de aici şi interesul celor care se ocupă de sport pentru promovarea adevăratelor valori.

„Îmi doresc ca anul 2010 să aducă performanţe superioare anului care a trecut. Sper ca activitatea mea din acest an să se reflecte în rezultatele de la final, pentru că scopul meu este să susţin interesele sportului sucevean. Judeţul Suceava a fost şi sunt convins că va fi şi în acest an unul dintre principalii furnizori ai loturilor naţionale ale României”, a afirmat directorul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Suceava, Cătălin Coman.


Intră acum și în grupul de