Ion Lungu cere chibzuinta in cheltuirea banilor alocati pentru 2010 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri dimineaţă la sediul Primăriei Suceava, Ion Lungu s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele Ciprian Anton s-a plâns în repetate rânduri de lipsa banilor cu care se confruntă Cetatea încă de la sfârşitul anului trecut.

Edilul Sucevei a precizat că Primăria şi Consiliul Local Suceava şi-a făcut datoria faţă de echipa de fotbal a virat către aceasta 13,7 miliarde de lei vechi. “Ţin să amintesc tuturor că pe parcursul anului 2009, către echipa de fotbal au fost viraţi 13, 7 miliarde de lei vechi, ceea ce a reprezentat 50% din tot bugetul alocat activităţilor sportive din municipiul Suceava. În ultima perioadă atât preşedintele Ciprian Anton cât şi jucătorii s-au plâns de lipsa banilor şi i-am auzit că vor să vină la mine. Eu nu am ce să discut cu ei. Nu sunt patronul echipei de fotbal şi aşa cum susţinem fotbalul trebuie să susţinem şi celelalte sporturi din Suceava. Pentru 2010 s-a scos taxa pentru sport, iar Primăria Suceava va aloca aceeaşi sumă, adică 10 miliarde de lei vechi. Îi rog pe cei de la Cetatea ca în acest an să-şi organizeze bugetul în aşa fel încât să nu se mai confrunte cu astfel de probleme”, a declarat Ion Lungu.

Ion Lungu a mai precizat că “în alte oraşe din ţară, Primăria şi Consiliul Local iau bani de la echipele de fotbal pentru chiria stadionului, plata utilităţilor şi altele, lucru care nu se întâmplă şi la Suceava”.


Intră acum și în grupul de