Acasă Sport Rezultate remarcabile pentru sportivii suceveni la „Cupa Bistritei” (Atletism)

Rezultate remarcabile pentru sportivii suceveni la „Cupa Bistritei” (Atletism)


Intră acum și în grupul de

Primul concurs de sală al anului 2010, Cupa „Bistriţei”, a adunat la start o parte dintre cei mai buni atleţi ai ţării dornici să-şi verifice capacităţile după perioada fără competiţii de la finele anului trecut. Sportivii suceveni s-au numărat din nou printre protagoniştii întrecerilor la fel ca în fiecare an dovedind faptul că şi-au păstrat vigoarea şi după sărbătorile de iarnă.

„Cupa Bistriţei” la atletism s-a disputat şi la seniori şi la juniori I şi a adus performanţe promiţătoare pentru sportivii de la CS Universitatea şi LPS Suceava.



În proba de 400 de metri, la masculin, s-a impus sportivul Andrei Trofin de la LPS Suceava, el clasându-se şi pe locul al treilea în proba de 800 de metri. Această probă a revenit unui alt sucevean, Gheorghe Vasile de la CS Universitatea Suceava. Două rezultate remarcabile a obţinut şi sportiva Iuliana Chelaru, junioară II ca vârstă, atleta pregătită de profesorul Toader Flămând de la LPS Suceava la fel ca şi Andrei Trofin, situându-se pe locul IV atât la 400, cât şi la 800 de metri.

Gheorghe Vasile, câştigătorul probei de 800 de metri a sosit al doilea în proba de 1.500 de metri, pe locul al doilea clasându-se şi atleta Anca Bălănucă în probele de 400 şi 800 de metri.

„Timpii obţinuţi de atleţii noştri au fost foarte buni pentru această perioadă a anului. Dacă mai ţinem cont şi de faptul că, Anca Bălănucă de exemplu a avut ca adversară campioana mondială de junioare, atunci ne putem aştepta la performanţe şi mai bune în acest an. O primă verificare a posibilităţilor noastre o va reprezenta participarea la Campionatele Naţionale Universitare ale României care vor avea loc la finele acestei săptămâni la Bacău” a declarat profesorul Sorin Raţă din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version