Lotul formatiei CSM Bucovina Suceava a inceput pregatirile pentru sezonul competitional 2010 (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

La începutul acestei săptămâni şi-au reluat pregătirile pentru sezonul competiţional 2010 şi componenţii lotului formaţiei de rugby CSM Bucovina Suceava. În acest campionatul Diviziei Naţionale de rugby se va desfăşura în sistem primăvară-toamnă, primul meci oficial fiind în data de 27 martie, finala urmând a avea loc în data de 2 octombrie.

„La primul antrenament din 2010 s-au prezentat cam 80% din componenţii lotului echipei noastre. Absenţele pot fi considerate motivate dacă ne gândim la statutul nostru semiprofesionist, unii dintre jucători fiind la servici.

Spre deosebire de alţi ani sportivii noştri nu s-au mai prezentat la prima întâlnire cu „adaosuri” suplimentare la capitolul kilograme. Am stabilit împreună cu ei obiectivul pe acest an, planificarea perioadelor de pregătire şi programul de antrenamente.

În primul rând ne propunem să ne păstrăm continuitatea în Divizia Naţională şi dacă se poate să ajungem să jucăm în turneul play-off. În ceea ce priveşte pregătirea, vom debuta cu antrenamente de reacomodare la efort, vom efectua vizita medicală la începutul lunii februarie şi din nou dacă se poate vom efectua şi un stagiu de pregătire centralizată, pentru ca apoi să disputăm câteva partide amicale absolut necesare în perspectiva noului sezon competiţional.

Avem la dispoziţie un lot numeros care a acumulat experienţă în ultimii doi ani şi are capacitatea de a se opune oricărei echipe” a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Vineri la Suceava va sosi preşedintele Colegiului Central de Arbitri al FRRugby, Emil Pârţoc, care va avea o întâlnire cu conducătorii rugbiului sucevean.


Intră acum și în grupul de