Pugiliştii suceveni de la CSM Flonconstruct si-au incrucisat manusile cu cei de la SCM Bacau (Box)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute tinerii pugilişti de la CSM Florconstruct Suceava au realizat un meci test cu boxerii de la SCM Bacău. După prima perioadă de pregătire care a durat aproape trei săptămâni, sportivii suceveni şi-au verificat forţele în cadrul unui „sparring” cu cei din Bacău pentru că doar prin meciuri se pot desăvârşi procedeele de la antrenamente.

Deşi au intrat pentru prima oară în ring în acest an, elevii antrenorului Doru Iftime s-au descurcat mai mult decât onorabil. S-au remarcat în mod deosebit Andrei Bejinariu, Neculai Magazin, Cătălin Mercheş şi Marian Horodenciuc.

„Andrei Bejinariu a boxat inteligent cu băcăuanul Sorin Sandu campionaul categoriei 60 de kilograme la juniori, în timp ce Neculai Magazin la expediat la podea din prima repriză pe adversarul său meciul încheindu-se înainte de limită. La fel de bine au luptat şi Cătălin Mercheş şi Marian Horodenciuc, toţi aceşti sportivi având mari şanse la Cupa României de juniori, prima competiţie oficială a anului 2010.

În pregătire pentru celelalte turnee se află şi boxerii Costel Bivol, Cosmin Obreja, Vasile Paramon, Daniel Gogan şi Sorin Tanasaciuc. Pentru deplasarea la Bacău trebuie să mulţumim conducerii SC Drumuri şi Poduri SA. Trebuie să mulţumim şi Consiliului Local al Municipiului Suceava pentru sprijinul constant acordat în ultimii ani şi mizăm şi în 2010 pe susţinerea lui”, a declarat antrenorul secţiei de box a CSM Florconstruct Suceava, Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de