Noii inspectorii ai ISJ Iasi vin sa castige experienta de la colegii din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul acestei săptămâni o echipă de inspectori ai IŞJ Iaşi vin la un schimb de experienţă la Suceava. „În perioada 29-30 ianuarie 2010 vom găzdui schimbul de experienţă cu inspectori şcolari generali şi inspectori şcolari din IŞJ Iaşi. Tema aleasă pentru această acţiune este „Dimensiuni calitative ale managementului instituţional”. Cât priveşte scopul, este vorba despre informarea reciprocă privind rolul şi eficienţa inspecţiei şcolare în creşterea calităţii învăţământului preuniversitar”, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete.

Acesta a adăugat că vor fi prezentate, în cadrul întâlnirii omologilor, exemple de bună practică ale celor două instituţii, pe domenii şi cicluri de învăţământ.

Mai exact, inspectorii ieşeni vor asista la inspecţiile pe care le vor face la orele de curs, colegii lor suceveni.

Reprezentanţii IŞJ Suceava spun că asemenea schimburi de experienţă au mai fost solicitate de încă două inspectorate şcolare din ţară, ce au echipe noi inspectori şi care doresc să vadă, din punct de vedere practic cum îşi desfăşoară activitatea colegii cu experienţă.


Intră acum și în grupul de