Lotul formatiei CSM Bucovina Suceava a trecut intr-o noua etapa de pregatire (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

Au trecut deja două săptămâni de la reluarea antrenamentelor echipei de rugby CSM Bucovina Suceava. După obişnuita perioadă de reacomodare la efort, urmează o serie de antrenamente cu creştere treptată a intensităţii de efort şi antrenamente tehnico-tactice combinate cu jocuri şcoală cu formaţia de juniori I a LPS Suceava.

„Prima perioadă de pregătire s-a încheiat şi urmează un ciclu de antrenamente de intensitate sporită. Sunt mulţumit de modul în care au răspuns la efort jucătorii noştri şi sunt convins că se vor pregăti corespunzător şi în continuare.

În ceea ce priveşte lotul formaţiei noastre, el s-a mai completat cu câţiva sportivi, Varvaroi de la Poli Iaşi, Ionel Oprea de la U Cluj, Florin Ţurcanu revenit din Franţa şi Andronic, revenit şi el după o perioadă petrecută la Cluj. Avem o echipă tânără şi dornică de afirmare şi în pofida grupei dificile pe care o avem în acest sezon, ea doreşte să-şi atingă obiectivul propus, continuitate în Divizia Naţională”, a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de