LPS Suceava are nevoie de victorie in derbiul local cu CSS “Nicu Gane” Falticeni (Volei masculin – cadeti)


Intră acum și în grupul de

Formaţia de volei masculin cadeţi a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a fost învinsă cu 3-0 (16, 21, 17) pe terenul echipei LPS Bistriţa în cadrul etapei a VIII-a a seriei A a Campionatului Naţional de cadeţi. Sportivii suceveni nu s-au regăsit deloc în disputa cu ardelenii şi şi-au “complicat” şansele de calificare la turneul semifinal.

“Este adevărat că am jucat cu noul tip de mingi şi jucătorii noştri nu erau obişnuiţi, dar asta nu scuză jocul modest al elevilor noştri. Va trebui să ne concentrăm pe ultimele două etape când vom primi pe teren propriu formaţia CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni şi apoi vom juca la VCM LPS Piatra Neamţ. Avem nevoie de victorie în ambele partide pentru a mai putea spera la calicarea la turneul semifinal”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin cadeţi a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, la prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon competiţional

Voleibaliştii Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni, liderii la zi ai seriei a a Campionatului Naţional de cadeţi, au pierdut la limită, scor 2-3, disputa cu CSS Bacău contând pentru etapa a VIII-a a seriei A, (22, -19, -20, 18, -9). În pofida înfrângerii, fălticenenii se menţin pe prima poziţie a clasamentului. Cea mai frumoasă fază a meciului am consemnat-o la atacul decisiv pentru câştigarea primului set, adjudecat de fălticeneni, când mingea a rămas în joc, timp de peste un minut.

“Nu am ce să le reproşez elevilor mei. Au trecut opt meciuri din competiţie, am câştigat 6 şi acum am pierdut a doua oară. Poate, într-un fel, rezultatul ne aduce cu picioarele pe pământ. Am avut o săptămână grea pentru că nu am reuşit să ne facem antrenamentele la nivelul necesar, datorită unor probleme care au existat la sistemul de încălzire al sălii. Mergem mai departe şi ne pregătim pentru deplasarea pe care o vom avea, la Suceava, peste două săptămâni”, a declarat antrenorul echipei CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, Ionel Ciocan.


Intră acum și în grupul de