Victorie de aur la Minaur Baia Mare! (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Minaur Baia Mare – CS Universitatea Suceava 27-28

CS Universitatea Suceava a obţinut sâmbătă seară un succes important în economia clasamentului Ligii Naţionale de handbal masculin, 28-27 pe terenul formaţiei Minaur Baia Mare, o contracandidată serioasă la un loc de cupă europeană. “Studenţii” au câştigat la limită după ce au făcut un ultim sfert de oră de excepţie şi a obţinut astfel a doua victorie consecutivă din retur şi a opta din actuala stagiune. Graţie victoriei de la Baia Mare, CS Universitatea îşi consolidează locul 6.

Minaur a fost echipa mai bună în prima repriză, când portarul Irimuş a avut câteva intervenţii reuşite. Dacă în minutul 11, sucevenii au condus cu 4-3, în minutul 13, gazdele au întors rezultatul în favoarea lor, 6-4, pentru ca în minutul 20 scorul să fie egal, 8-8. Finalul primei reprize s-a jucat cu garda jos, fiecare echipă fiind pe rând la conducere, 11-10 pentru CSU în minutul 26, 13-11 pentru Minaur în minutul 30. La pauză 13-12 în favoarea grupării antrenate de Ion Crăciun.

CS Universitatea a început repriza a doua în atac însă portarul Irimuş a fost în formă de zi mare, în debutul părţii secunde el bifnd deja 12 intervenţii reuşite. Pentru Minaur nu a fost însă suficient. În minutul 36, jucătorii lui “Bibi” au egalat la 15, iar în minutul 42 s-au distanţat la 2 goluri, 19-17. Maramureşenii au mai avut o ultimă zvâcnire de orgoliu şi au egalat la 19, după care sucevenii au pus stăpânire pe joc şi au condus cu 26-22 în minutul 55 şi 28-24 în minutul 57. Gazdele nu au renunţat la luptă dar nici nu au mai avut puterea să revină decisiv, apropiindu-se la un singur gol. Scor final 28-27 în favoarea universitarilor la capătul unui meci care a stat sub semnul echilibrului.


Intră acum și în grupul de