Cetatea a terminat la egalitate amicalul cu FCM Bacau (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

FCM Bacău – Cetatea Suceava 1-1 (0-0)

Cetatea a a încheiat nedecis, scor 1-1, meciul amical susţinut în deplasare cu FCM Bacău. După primă repriză albă, sucevenii au deschis scorul în minutul 70 prin tânărul Corneanu. Egalarea a survenit în minutele de final ale întâlnirii şi a fost restabilită de Eudean.

Dintre cei doi jucători veniţi în probe de la Poli II Iaşi, Ioan Radu l-a văzut astăzi la lucru doar pe Sireţeanu, pentru că celălalt ieşean, Taban, a dat bir cu fugiţii. Din cauza perioadei tulburi pe care o traversează clubul, Ioan Radu a precizat că nu luat deocamdată nici o decizie în privinţa lui înregimentării lui Sireţeanu.

„A fost un joc bun de antrenament, echilibrat, desfăşurat în condiţii de iarnă. În ciuda problemelor cu care ne confruntăm, mă bucur că că am observat la jucătorii mei aceeaşi dăruire pe care au arătat-o şi în precedentul meci de pregătire cu FC Botoşani”, a declarat antrenorul Ioan Radu la finalul partidei de la Bacău.

Cetatea a început meciul în formula Roheţki – Ailenei, Cososchi, Breniuc – P. Bosancu, Stănescu, Zaremba, Apetri, Tomescu – Avrămia, Păşcănuţ. În repriza secundă au mai intrat Răzlog, Sireţeanu, Craiu, Corneanu, Căinari, Cozma, I. Plămadă, Azaharioaei şi Bîgu.


Intră acum și în grupul de