CS Universitatea II Suceava “promoveaza” cu brio “colocviul” studentesc cu Universitatea Galati (Handbal masculin – Divizia A)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a XI-a a seriei A, CSU II Suceava – Universitatea Galaţi 31-25 (12-14)

Preluând exemplul primei echipe, CS Universitatea II Suceava s-a impus în meciul derby al seriei A a Diviziei A de handbal masculin în faţa celor de la Universitatea Galaţi cu scorul de 31-25. Prima repriză formaţia gazdă s-a mişcat mai greu lăsând iniţiativa gălăţenilor. În repriza secundă pe teren a fost doar o singură echipă, CSU II Suceava, elevii antrenorului Leonard Bibirig marcând de 19 ori, faţă de doar 11 goluri înscrise de oaspeţi.

“În debutul partidei s-a putut observa o relativă inerţie a echipei noastre, însă în repriza secundă am fost peste adversarii noştri. Acatrinei, Zvanciuc şi Şoldănescu au contribuit şi ei consistent la revenirea în joc a formaţiei noastre pe final CSU II Suceava învângând convingător o formaţie bine închegată”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea II Suceava are 15 puncte cu doar trei mai puţin ca liderul seriei A, Universitatea Galaţi.


Intră acum și în grupul de