CS Universitatea II Suceava “promoveaza” cu brio “colocviul” studentesc cu Universitatea Galati (Handbal masculin – Divizia A)

În cadrul etapei a XI-a a seriei A, CSU II Suceava – Universitatea Galaţi 31-25 (12-14)

Preluând exemplul primei echipe, CS Universitatea II Suceava s-a impus în meciul derby al seriei A a Diviziei A de handbal masculin în faţa celor de la Universitatea Galaţi cu scorul de 31-25. Prima repriză formaţia gazdă s-a mişcat mai greu lăsând iniţiativa gălăţenilor. În repriza secundă pe teren a fost doar o singură echipă, CSU II Suceava, elevii antrenorului Leonard Bibirig marcând de 19 ori, faţă de doar 11 goluri înscrise de oaspeţi.

“În debutul partidei s-a putut observa o relativă inerţie a echipei noastre, însă în repriza secundă am fost peste adversarii noştri. Acatrinei, Zvanciuc şi Şoldănescu au contribuit şi ei consistent la revenirea în joc a formaţiei noastre pe final CSU II Suceava învângând convingător o formaţie bine închegată”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea II Suceava are 15 puncte cu doar trei mai puţin ca liderul seriei A, Universitatea Galaţi.