Constantenii recunosc ca au neglijat rezervele Universitatii Suceava (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Handbaliştii şi oficialii campioanei HCM Constanţa au răsuflat uşuraţi după victoria obţinută miercuri pe final de meci cu CS Universitatea, în tabăra grupării de pe litoral recunoscându-se la unison că jocul a fost tratat cu superficialitate de jucătorii lui Zoran Kurtes, care aflând că de la CSU lipsesc 8 jucători s-au considerat învingători dinainte.

„Un meci mult mai greu decât ne aşteptam, însă bine că am câştigat. Am fost mai relaxaţi, ei şi-au jucat şansa şi asta a fost istoria jocului. Nu ne-a fost teamă că am putea pierde, însă a fost o partidă foarte tensionată“, a spus portarul Ionuţ Stănescu.
„Jucătorii noştri au luat meciul ca pe un antrenament. Hiba sportului românesc este această lipsă de profesionalism. Jucători, care de obicei au evoluţii constant bune, la acest meci au avut momente când au fost penibili“, a declarat directorul executiv Nurhan Ali.

CS Universitatea are şi translator la Lugansk

Oficialii Universităţii Suceava au pregătit minuţios deplasarea în Ucraina, unde delegaţia suceveană va fi însoţită şi de decanul Facultăţii de Istorie Geografie al USV, prof. univ. dr. Stefan Purici (foto). Foarte bun cunoscător al limbii ucrainene, Ştefan Purici va fi translatorul “studenţilor” la Lugansk, acolo unde se preconizează şi o întâlnire cu prorectorul Universităţii “Taras Shevchenko”.


Intră acum și în grupul de