Rapid CFR Suceava se desfiinteaza!


Intră acum și în grupul de

Incredibil! Judeţul Suceava rămâne singurul din ţară fără nicio reprezentantă în primele trei ligi. Suceava va rămâne fără nicio reprezentantă în primele trei eşaloane fotbalistice ale ţării după ce vineri, oficialii Rapidului au anunţat că se află în imposibilitatea continuării activităţii la gruparea feroviară.

Criza financiară îşi pune serios amprenta şi asupra ultimei formaţii sucevene rămase în viaţă, Rapid CFR. Informaţiile care vin dinspre Iţcani duc tot mai mult spre desfiinţarea echipei, care se pare că nu va mai juca în returul Ligii a III-a, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Cum nici echipele de juniori A şi B ale Cetăţii nu vor putea continua activitatea din pricina datoriei clubului către Bukvic, judeţul nostru nu va mai avea nicio reprezentantă într-o competiţie de nivel naţional, iubitorii fotbalului fiind nevoiţi să se mulţumească numai cu meciurile din Liga a IV-a şi a V-a.

Rapid CFR este a cincea echipă care îşi întrerupe activitatea în ultimul an, după Rarăul Câmpulung, Şcoala de Fotbal Rădăuţi, CS Gura Humorului şi Cetatea Suceava.


Intră acum și în grupul de