Adunarea Generala a votat: Aurel Daicu a fost reales presedinte al AJF Suceava (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Restaurantul Zamca a fost sâmbătă, gazda Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, unde s-a votat conducerea pe următorii 4 ani a fotbalului judeţean.

În ciuda vremii nefavorabile, 62 de delegaţi din întreg judeţul au răspuns prezent la Adunarea Generală, absenţi fiind reprezentanţii echipelor FC Pojorâta, Fagga Pârteşti, Viitorul Adâncata, Foresta Râşca, Larix Dornişoara şi Călimani Şaru Dornei. De asemenea, reprezentanţii echipelor Constructorul Dărmăneşti şi Eusadi Negostina nu au venit la Adunarea Generală, aceştia anunţând încă de la începutul săptămânii trecute că aceste grupări se vor retrage din campionat. În locul divizionarei a cincea Constructorul Dărmăneşti, din retur va evolua formaţia Progresul Salcea iar în locul grupării Eusadi Negostina va juca, foarte probabil, Flacăra Roşie Udeşti.

Preşedintele în funcţie şi singurul candidat pentru acest post, Aurel Daicu a prezentat un raport de activitate al AJF Suceava, pe ultimii 4 ani, printre cele mai importante realizări numărându-se achiziţionarea unui nou sediu şi modernizarea acestuia, numărul mare de competitoare din întrecerile judeţene, promovarea constantă a campioanelor judeţene în Liga a III-a, toate aceste aspecte făcând din AJF Suceava, una dintre cele mai puternice asociaţii din ţară.

Aurel Daicu a obţinut votul în unanimitate al celor 62 de delegaţi prezenţi sâmbătă la Adunarea Generală şi în consecinţă a câştigat un nou mandat de 4 ani la şefia AJF Suceava.

Lilioara Grămadă, Mihăiţă Szekely şi Vasile Bejenaru sunt noii vicepreşedinţi ai AJF Suceava!

Mai strânsă a fost lupta pentru cele 3 posturi de vicepreşedinte, pentru care au fost 6 candidaturi: Vasile Bejenaru, Lilioara Grămadă, Iosif Lucaci, Dumitru Antoniu, Florin Cristescu şi Mihăiţă Szekely. După vot, câştig de cauză au avut Lilioara Grămadă – 49 voturi, Mihăiţă Szekely – 39 voturi şi Vasile Bejenaru – 29 voturi, acesta din urmă obţinând doar trei voturi în plus faţă de Florin Cristescu, care s-a clasat al patrulea, urmat de Iosif Lucaci – 22 voturi şi Dumitru Antoniu – 18 voturi.

Anton Buruiană: “Pentru acest an preconizăm venituri de aproximativ 198860 lei şi cheltuieli de 185000 lei”

Tot sâmbătă, Anton Buruiană a fost reconfirmat în funcţia de trezorier al AJF Suceava. Buruiană a prezentat în plen cheltuielile şi veniturile AJF-ului în ultimii ani. “În anul 2008, am primit o donaţie de 36100 lei din partea FRF, bani care au fost folsiţi pentru achiziţionarea şi modernizarea noului sediu. În anul 2009, AJF Suceava a realizat venituri de 268417 lei şi a avut cheltuieli de 251648 lei. Pentru acest an preconizăm venituri de aproximativ 198860 lei şi cheltuieli de 185000 lei. Dacă realizăm ceea ce ne-am propus, rămân bani pentru acordarea de stimulente financiare asociaţiilor sportive afiliate”, a afirmat Anton Buruiană.

Bogdan Agafiţa a fost reconfirmat în funcţia de secretar al AJF Suceava, preşedintele Aurel Daicu fiind părere că succesele asociaţiei pe care o conduce se datorează şi muncii eficiente depuse de Agafiţa. Fosta glorie a fotbalului sucevean, Radu Caşuba, a fost ales membru în Biroul Executiv al AJF Suceava, ca reprezentant al cluburilor de fotbal în sală şi fotbal feminin! De altfel, Aurel Daicu a precizat că mâine va pleca la FRF unde vor avea loc mai multe discuţii cu privire la organizarea campionatelor de fotbal în sală şi fotbal feminin, competiţii ce vor fi subvenţionate de FRF.

Din Biroul Executiv al AJF Suceava vor mai face parte Dorel Bilan (Avântul Frasin), ales ca reprezentant al echipelor din Liga a IV-a şi Manuel Costache (Bucovina Frătăuţii Noi), care va reprezenta echipele din Liga a V-a.

O funcţie nouă la AJF Suceava va fi cea de cenzor, care i-a fost încredinţată lui Ionuţ Orhean.

Aurel Daicu: “ Îmi propun să fiu preşedintele tuturor”

Imediat după ce a fost reales în fruntea AJF Suceava, Aurel Daicu a precizat că principalele priorităţi în noul mandat sunt promovarea cât mai multor arbitri în loturile divizionare, relaţii cât mai bune cu autorităţile publice locale din întreg judeţul în vederea modernizării stadioanelor din judeţ. “Vă mulţumesc pentru că aţi fost prezenţi aici în număr atât de mare, pentru că aţi fost operativi şi pentru că mi-aţi ales alături de mine oameni de încredere alături de care să facem lucruri cât mai bune în noul mandat. Vom urmări ca prin mass-media să se popularizeze activatatea AJF-ului. Îmi propun să fiu preşedintele tuturor”, a declarat Daicu.


Intră acum și în grupul de