Formatia Clubului Sportiv Municipal Suceava a debutat in Campionatul National pe echipe (Lupte greco – romane)


Intră acum și în grupul de

Prima etapă a Campionatului Naţional pe echipe ediţia 2010 a debutat la Bucureşti la finele săptămânii trecute la start aliniindu-se formaţii deosebit de puternice. Echipa CSM Suceava a debutat şi ea în competiţie, mai modest decât în alţi ani, dar păstrează şanse pentru calificarea între cele mai bune grupări din ţară.

Singurul luptător sucevean care a urcat pe podiumul de premiere la categoria sa a fost Cătălin Viţel la 50 de kilograme. Puncte au mai adunat alţi cinci sportivi de la CSM Suceava situaţi pe locul V, Ioan Burlică la 96 de kilograme, Ionuţ George Rotari la 84 de kilograme. Cezar Buburuzan la 74 de kilograme, Cătălin Solovăstru la 66 de kilograme şi Ionuţ Croitori la 54 de kilograme.

“Am început mai greu această ediţie de campionat din cauza lipsei meciurilor de pregătire şi frigului care ne-a împiedicat să ne antrenăm cum trebuie. Sportivii noştri s-au dezmorţit mai greu, dar sunt convins că în următoarele competiţii se vor descurca mai bine. În acest an avem adversary foarte puternici în Campionatul Naţional pe echipe cum ar fi Astra Arad. Poate că este mai bine că nu am avut rezultate deosebite la chiar prima întâlnire oficială pe saltea şi luptătorii noştri se vor concentra mai bine la Campionatul Naţional individual de la finele acestei luni”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.


Intră acum și în grupul de